Start evenement BaasovereigenHuis ook in de Eemsbode, Groningerkrant en Het Streekblad

30 jun Start evenement BaasovereigenHuis ook in de Eemsbode, Groningerkrant en Het Streekblad

APPINGEDAM Koos IJzerman nodigt de bewoners van het aardbevingsgebied uit om op 5 juli naar de start van de versterking van zijn woning aan Koningstraat 49 in Appingedam te komen.

Deze laat hij uitvoeren door een partij die hij zelf heeft gekozen. Tegelijkertijd start hij zijn actie Baas over eigen Huis waarmee hij andere huiseigenaren mobiliseert ook vrije keuze te eisen.

Hij wil zelf bepalen wie er aan zijn huis komt. Of het nu gaat om schadeherstel, versterking of verduurzaming. Zijn huis is flink beschadigd door de aardbevingen en het zakt scheef. Koos heeft genoeg van al het gedoe, van vele inspecties die niets opleveren. Hij neemt nu het heft in eigen hand. Hij gaat zijn huis zelf versterken met een door hemzelf gekozen partij, waar hij vertrouwen in heeft. Tegelijkertijd start hij zijn eigen actie om bewoners in het aardbevingsgebied te mobiliseren vrije keuze te eisen. En de rest van Nederland om hen te steunen.

Om 17 uur verricht Stieneke van der Graaf, fractievoorzitter ChristenUnie Provinciale Staten van Groningen, de officiële handeling. Meer informatie: www.baasovereigenhuis.nl.

Meer artikelen over de start van het evenement zijn te lezen in de Groningerkrant & Het streekblad

Bron: Eemsbode

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.