Rust in groningen

Rust in Groningen

 

 Groningers zouden niet meer wakker moeten liggen van aardbevingen.

De gaswinning is de oorzaak van de ‘ellende’ van de Groningers. Als de gaswinning niet stopt is het zaak de gevolgen te bestrijden. Save Groningen wil u als bewoner of  eigenaar van een gebouw in  Noordoost Groningen helpen weer rustig te slapen. Niet door het herstellen van schade, maar structureel, met het preventief versterken en mogelijk verduurzamen van uw woning of gebouw.   Save leidt pandeigenaren in 10 stappen naar een veilig huis.

                                              remedie2

 

Save Groningen werkt zoveel mogelijk samen met lokale bouwpartijen. Klanttevredenheid is leidend. We willen dat u ons werk, als alles achter de rug is, waardeert met een 8+. Dit doen wij door goed naar u te luisteren en het hele traject van inspectie tot realisatie van de verbouwing in te richten op basis van uw wensen en voorkeuren.

 

Save Groningen werkt voor alle particuliere huis- en gebouweigenaren: particulieren, verenigingen van eigenaren, beleggers, ondernemers en agrariërs.

 

Save werkt vanuit de vestiging van draaijer + partners in Groningen.  Hierin werken ervaren mensen uit het gebied die u kunnen adviseren en begeleiden in het traject van versterking en verduurzaming van uw woning of gebouw. Deze bewonersbegeleiders krijgen hiervoor een speciale opleiding aan de Save School.

Boerderij-in-Groningen
Rust-groningen
Rust-fietser-groningen
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria