Save Groningen

Ambitie

Save wil Groningers hun nachtrust teruggeven door een belangrijke rol in de enorme versterkingsopgave te spelen. Save Groningen is een planontwikkelingsorganisatie voor het versterken en verduurzamen van woningen en gebouwen in Noordoost Groningen.  In onze aanpak staat u als pandeigenaar centraal. Klanttevredenheid is leidend. We willen dat u ons werk, als alles achter de rug is, waardeert met een 8+.

Organisatie

Save Groningen is een samenwerking van draaijer+partners uit Groningen en Save Nederland uit Muiden. De organisaties zijn goed ingevoerd in het aardbevingsdossier en kennen het krachtenveld in het gebied.  Beide oprichters hebben noordelijke wortels en hielpen eerder de NAM met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor het aardbevingsgebied.

Save Groningen werkt samen met lokale bouwpartijen en experts die al langer actief in het gebied. Deze partijen vertegenwoordigen alle disciplines die nodig zijn om te komen tot een gedegen versterking.  In de samenwerking tussen deze bedrijven speelt vertrouwen een belangrijke rol: makkersgedrag wordt hier in de praktijk gebracht. De samenwerkingspartners in Save Groningen zijn:

  • Save Nederland
  • draaijer+partners
  • Pieters Bouwtechniek
  • Nieuwenhuis Bouwmanagement
  • Dion

 

Save Groningen werkt volgens de zelfde principes als Save Nederland. Hierin staat de klant – bewoner of organisatie – centraal en worden uitvoerende bedrijven beoordeeld op basis van klanttevredenheid.

Save Nederland

Save is ontwikkeld om grootschalig woningen te verduurzamen, op een uitvraag voor de verduurzaming van 40.000 woningen in Enschede.  Vandaar ook onze naam. Save wil besparen: tijd, geld en energie. Om te komen tot comfort en nachtrust. Want wie wat bespaart, die heeft wat.

In onze aanpak staan bewoners centraal. De verduurzamingsopgave in Nederland is enorm en wordt maar langzaam opgelost. Terwijl techniek en financiering aanwezig zijn. Volgens ons ligt de werkelijke opgave niet op stads-, wijk-, straat- of huisniveau, maar tussen de oren van de bewoners. We moeten eerst een goed beeld van elkaar hebben, om tot wederzijds begrip te komen. Want zonder begrip geen waardering. En zonder waardering geen vertrouwen. En zonder vertrouwen geen samenwerking. Dat vergt ‘8 plus’-ervaringen. Als basis voor aanbeveling en ambassadeurs. Mensen gaan voor Save kiezen als Save wordt aanbevolen door familie, vrienden en buren. Daar zetten we op in. Zie www.savenederland.nl

Boerderij-in-Groningen
Rust-groningen
Rust-fietser-groningen
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria